Vineri seara pe la ora 19:00, când mirosul de metrou șterge și ultima legătură cu săptămâna de muncă încheiată, încolțește în creier ideea de ieșit la dans, alimentată subliminal și de vreun set grav plasat strategic în căști.


set de alimentat subliminal pofta de ieșit

 

Și pentru că suntem familiari cu chinul luării unei decizii, mai ales în preajma vreunui maraton electronic care sigur se va termina cu ajuns acasă duminică spre luni, vă prezentăm mai jos un mic chestionar care, dacă este completat cu sinceritate, vă va oferi calea de urmat în weekend

horse
Chestionarul de weekend: A ieși sau a nu ieși?

Răspundeți cu DA sau NU la următorul set de întrebări:

Ai chef de dans?

Îți place lineup-ul din seara asta?

Ai bani cât să te simți bine? Bugetul trebuie să includă și o parte de cheltuieli neprevăzute cum ar fi shot-urile oferite gratuit necunoscuților de la bar.

Ești liber la program a doua zi? Exemple de ‘sarcini’ ce pot apărea în weekend: obligații conjugale, mese de luat în familie, prietene de împăcat sau orice altă operațiune fizică și/sau intelectuală ce te solicită mai mult decât deschisul ușii de la frigider.

Îți asumi cu demnitate posibila depresie post-party ce se poate întinde pe mai multe zile, proporțional cu orele petrecute în club?

Ești dispus să fii activ în conversații cu prieteni și cunoscuți aflați în diferite stagii de bubuială? Conversațiile pot include descrierea cu lux de amănunte a unei extracții de măsea de minte sau, după caz, ce s-a întâmplat în cele 3 zile în care interlocutorul a stat închis în studio concepând un singur bassline.

Ai un loc comod numai al tău unde te poți crash-ui oricând ai rămas fără baterii și fără party?


Dacă ai răspuns la toate întrebările de mai sus cu DA

E clar, ești într-o formă de zile mari! Pentru tine weekend-ul care urmează nu mai este împărțit în vineri seara, sâmbătă și duminică, este o singură unitate de timp denumită simplu: PARTY! La tine întrebarea nu este “Când se termină?” ci doar “Cât mai ține?” PARTY ON!

Dacă ai cel puțin un răspuns NU la întrebările de mai sus

O singură sămânță de îndoială este suficientă cât să-ți pizdească seara. Sămânță ce va crește în ditai arborele până la intrarea în club, când deja ești măcinat interior de vocea Sinelui: “nu mai bine stăteam eu acasă la un chill și-o bere, cu muzica mea și în papucii mei?” Deci fă-ți un pustiu de bine și relaxează-te… asta doar în cazul în care parcă ai răspunde cu DA la toate întrebările :)