AVEM CÂȘTIGĂTOR!!! The xMas Vinyl Pack: 5 bomb release-uri din 2016!

  UPDATE: am extras câștigătorul, până la urmă ales aleator dintre toate înscrierile valide în concurs (adică cele care au respectat toți termenii regulamentului: tracklist format din 5 track-uri (câte unul de pe fiecare release din pachetul de concurs) la care se adaugă un track la libera alegere, care să meargă cu selecția :) Aaaaand, the winner is: Vlad Morea! Vlad, vei fi contactat cât de curând pe email pentru a stabili cum intri în posesia premiului. Înregistrarea tragerii la sorți (cu random.org) este disponibilă aici. Merry Techno Christmas everyone!

  Ho-ho-ho, ce an spectaculos am avut! De la festivaluri și party-uri grave pe plajă sau în inima munților și până la o colecție impresionantă de release-uri pe vinil, 2016 a marcat unul dintre cei mai prolifici ani pentru undeground-ul house & techno mioritic. Străinii au fost mai mulți la festivaluri, iarba a fost mai verde prin munți, nopțile au fost mai lungi în cluburi, kick-ul mai răscolitor, soundsystem-urile mai calibrate, crowd-ul mai cunoscător (parcă :D).

  Și, ca să marcăm cum trebuie acest final de an epic, o punem de un concurs cu o selecție gravă de plăci, alese pe sprânceană din multitudinea de release-uri de calitate din ultimele luni.

  e0d8747d-7811-4b35-ad35-f36c5dc52b22

  Bijuteria coroanei, este, cum altfel, Parcul Cosmos, albumul lui Dan Andrei lansat la [a:rpia:r].

  Nu puteau lipsi:

  Colaborarea aceluiasi Dan Andrei cu Emi sub numele Future Future Sounds la Contur

  Definiția perfectă de loopy house dată de release-ul lui Sepp la Catren

  Sound-ul ultra spacey inconfundabil, semnat Melodie pentru Rackmizar.

  Ah, și să nu uităm de release-ul QNQN, un limited edition press (yup, sold out extrem de rapid) ce conține 3 bomb tracks semnate de un producător a cărui identitate încă n-am aflat-o.

  Bun, să trecem la acțiune: ce trebuie să faci pentru a câștiga The xMas Vinyl Pack format din cele 5 plăci? Pune-te pe ascultat, alege câte o piesă de pe fiecare release în parte, așează-le în ordinea în care ți se pare că merg cel mai bine mixate și adaugă la tracklist o piesă la alegerea ta, care să închidă glorios acest mini set virtual :) Apoi lasă-ne un comentariu cu tracklist-ul tău până pe 24 decembrie, inclusiv.

  ATENȚIE: nu vă chinuiți să mixați piesele și să ne trimiteți mixuri, este de ajuns tracklist-ul, scrieți ordinea în care ați mixa piesele într-un comentariu mai jos :)

  Tracklist-ul care ne va unge cel mai bine pe suflet va fi declarat câștigător. În cazul în care nu ne putem decide între 2 sau mai multe înscrieri, urmează să apelăm la ajutorul random.org pentru a extrage câștigătorul!

  Anunțăm câștigătorul xMas Vinyl Pack pe 26 decembrie!

  48 Comments

  1. The Future Future Sound – Bass Villain
   Dan Andrei – Fara vanilie va rog
   Sepp – Glas Din Stele
   Unknown Artist – Hours
   Melodie – Tonic Water
   The Model – The Chase ( Clarkent edit ) .

  2. Dan Andrei – Crash
   The Future Future Sound – Es Pion
   Sepp – Crampei de Balad
   Melodie – Following
   Unknown Artist – Hours
   Varvakt – Kvat

  3. The Future Future Sound – Bass Villain
   Melodie – Heat
   Unknown Artist – B2 – Bas
   Sepp – Glas Din Stele
   Dan Andrei – Lumo
   Regelbau – A1 (RB01)

  4. The Future Future sound – Bass Villain
   Melodie – Following
   Unknown Artist – Bas
   Dan Andrei – Fara vanilie va rog
   Sepp – Glas din stele

   +https://www.mixcloud.com/mirceaghimpu/96kbps/ asta este ultima piesa , am pus aici fiindca pe soundcloud nu stiu de ce nu merge.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.