Un formular de înscriere construit astfel încât personalitatea fiecărui concurent în parte să devină ca o carte deschisă pentru juriu. Un interviu video și o discuție directă pentru cei câțiva trecuți de prima fază de selecție. Urmată, evident, de anunțarea celui care va reprezenta România în competiția BURN Residency de anul acesta, ajunsă deja la a 8-a ediție.

Radu aka JUST2 a primit acceptul echipei BURN și a mentorilor Luciano, Loco Dice și Nastia. Îl așteaptă un an cu emoții, cu provocări, cu workshops, cu gig-uri în hotspot-urile scenei electronice europene și cu speranța că la final va fi desemnat câștigător al marelui premiu de 100.000 euro, ca investiție în cariera sa de DJ.

În orice circumstanță, viața lui JUST2 se va schimba din această vară. Totul începe cu International Music Summit în Ibiza și cu șansa de a mixa la Dalt Villa, continuă cu un tur al festivalurilor electronice prin toată Europa, cu un workshop de producție susținut de Luciano pentru ca la final să fie parte din lineup-ul The Ark, festivalul-croazieră pe Mediterana. El va da piept cu alți 9 concurenți, reprezentând Italia, Brazilia, Rusia, Turcia, Polonia, Norvegia, Spania, Ungaria, Suedia. Poți descoperi o mică parte din personalitatea muzicală a fiecărui concurent în parte aici.

JUST2 și-a început cariera de DJ și producător de la 17 ani, bifând până acum release-uri la label-uri precum Defected, Suara, Terminal M, Deeperfect, Toolroom, Kote Records, K9 Records, Potobolo Records, SK Supreme Records sau Pura Music și mixând alături de Paco Osuna, Sneak sau Nic Fanciulli. Află mai multe despre JUST2 aici