Să fim sinceri: o mică părticică din noi tânjește după atmosfera Sunwaves de 1 mai de acum câțiva ani, când cortul unde puneau ai noștri nu era altceva decât o baracă de lemn ce vibra din toate încheieturile de la Funktion ONE-urile împinse la limită. Intrarea în “backstage” se făcea printr-o spărtură între scândurile ce țineau loc de perete. Combustibilul principal pentru cei rămași pe plajă până luni la prânz era zvonul că Rhadoo se întoarce în pupitru pentru un set surpriză. Zvonul a devenit realitate de câteva ori, inclusiv cu un legendar back2back cu Ricardo Villalobos.

Fast forward în 2019, cu un Sunwaves a cărui notorietate a depășit de mult granițele României. Numărul conaționalilor din crowd începe încet dar sigur să fie depășit de lumea venită din toate colțurile planetei, căutând vibe-ul relaxat al petrecerilor mioritice sau vânând vreun extended set Marco Carola.

Dacă tot vorbeam de nostalgia unei atmosfere intime la care să se asorteze un lineup grav, Holiday Mood și-a unit forțele cu Musai pentru un weekend prelungit de 4 zile la Azuga, 25-29 iulie. Locul e perfect, cât să nu ne prăjim prea rău de la soarele de iulie (s-ar putea ca pe timpul nopții să fie chiar răcorică), iar despre lineup nu sunt prea multe de povestit. Vom asculta cam tot ce e mai fin prin underground-ul românesc, în frunte cu Rhadoo, Raresh și Prâslea (în formula Praslesh), Cezar, Barac, Herodot, Kozo, Priku sau Cristi Cons & Vlad Caia aka SIT. Evident, odată ce-ai ajuns la Azuga somnul trece pe plan secund. Asta dacă nu vrei să ratezi pe Margaret Dygas, Cesar Merveille, Mihigh, Charlie sau Suciu.

Long story short: 4 zile de muzică de calitate. Non stop. Aer curat. Atmosferă de care ți-era dor ;)

Iar noi ne-am gândit să-ți facem poftă de petrecere cu 3 mixuri demențiale, aflate în lista noastră de all time favourites.

 

https://soundcloud.com/4pe4/mixul-zilei-rhadoo-halcyon-presents-the-bandwagon-november-2010

https://soundcloud.com/4pe4/raresh-b2b-cezar-stump-london-022018

https://soundcloud.com/4pe4/mixul-zilei-herodot-ra493-resident-advisor-podcast-nov-2015

 

Prietenii de la BURN Energy sunt parteneri la acest eveniment 🔊😎