Simți că lucrurile devin serioase cu pasiunea pentru muzica electronică atunci când studioul devine dormitor (sau dormitorul devine studio, depinde din ce perspectivă privești lucrurile :D), când prietena / prietenul s-a săturat să audă “Mai lucrez puțin pe snare-ul ăsta și ieșim” sau când ai uitat ultima dată când ai ieșit la o bere fără să te frământe vreun loop neterminat.

Probabil ți-ai dat seama deja, o fărâmă de succes pe nișa asta, oricât ar fi ea de underground, înseamnă un pic mai mult decât nopțile albe petrecute în studio. Înseamnă networking, un pic de skill de comunicare, cum și pe cine să abordezi pentru niște booking-uri mișto. Și alte mici chichițe care, adunate, contribuie la șansa ta de a te afirma pe scena electronică.

Eh, tocmai despre asta e vorba la ediția a doua Pitch Control, ce va avea loc pe 14-19 septembrie la Atra Doftana: 5 zile de lucru intens cu alter ego-ul tău de DJ și producător. Pe lângă sesiunile de mixing și producție, supervizate de mentorii acestei ediții, vei avea parte de tips & tricks ce te vor ajuta cu un boost real în carieră.

Argentinianul Alexis Cabrera, omul din spatele Fun Records, și-a manifestat skill-urile de producător la record labels precum Atipic, UDig, Raum… Musik. Va fi prezent la Pitch Control 2 pentru a împărtăși experiența lui cu ce înseamnă un live setup și cum să-ți transformi studioul personal într-un spațiu creativ în adevăratul sens al cuvântului

Clare Dickins vine la Atra Doftana cu nu mai puțin de 17 ani de experiență pe scena electronică, din postura de jurnalist și artist PR. Agenția ei lucrează cu Adam Beyer, James Zabiela sau ANNA, deci pregătește-te să iei notițe ;)

David De Valera mănâncă music management pe pâine de mai bine de 15 ani. Prin mâna lui au trecut deja artiști ca Seth Troxler, Black Coffee sau Matador, așa că dacă vrei informații utile despre cum să-ți construiești o imagine puternică pe o scenă saturată de DJs și producători, atunci trebuie să-l asculți.

Originar din Belgia, Matthias Parmentier lucrează ca booking agent pentru Bullitt Agency. Sfaturile lui vor fi perfecte pentru a aduce piesele lipsă în cariera ta de DJ / producător.

Iar Burn Energy, partener în programul Pitch Control încă de la prima ediție, oferă un wild card unuia dintre voi, plătind complet costul unui loc dintre cele 10 disponibile în acest program. Tot ce trebuie să faci este:

1. Alege pentru cine ți-ar plăcea să faci warm-up dintre următorii artiști (ambasadori în cadrul programului Burn Residency): Nastia, Loco Dice, Carl Cox, Hot Since 82 sau Luciano.

2. Creează un mix de minimum 30 de minute, așa cum ai vrea să sune warmup-ul tău pentru artistul ales mai sus

3. Urcă mixul pe orice platformă de audio streaming: Soundcloud, Mixcloud etc

4. Trimite link-ul către set împreună cu numele artistului ales la adresa burn@pitch-control.net

Dacă ești bun, atunci vei fi contactat pe email pentru detalii legate de participarea ta la Pitch Control în septembrie ;) Înscrierile se fac până pe 18 august așa că poate ar fi cazul să te grăbești!