Shots. Beri. Dans. Socializare. Shots. Shots. Shots. Beri. Dddddans. Dat în spectacol (mă rog, ultima afirmație valabilă doar pentru o parte dintre noi). Cam așa arată, pe scurt, o noapte în club. Și vine și acel moment în care ești extras cu greu de către prieteni de pe dancefloor și aruncat în primul taxi din fața clubului. Și cum experiența te-a învățat că ceva băgat rapid “la ghiozdan” înainte de somnic va asigura o mahmureală mai light a doua zi, vă prezentăm cele mai bune locuri de mâncat din București duminică la 6 dimineața, testate de mai multe ori ;)

Să le spunem locuri de luat o cină ultra târzie sau un mic dejun înainte de micul dejun. Sau un scurt popas în drumul către afterparty

Divan Express

divan_express_romana

De la kebap-ul cu brânză haloumi și sos pesto la cel de vită cu sos de trufe, fast food-ul din Romană (fix lângă ASE) oferă o alternativă genială și sănătoasă la clasicele shaorma.

Pont: încearcă plăcinta cu portocale, ucide orice urmă de munchies

Calif

calif_selari

Serviciu rapid în ciuda cozilor măricele cam la orice oră, combinații grave de grusturi la kebap-uri și prețuri decente: acestea sunt doar câteva dintre lucrurile cu care Calif s-a consacrat  ca unul dintre cele mai bune fast food-uri din București. Unde mai găsești un falafel așa de bun cu salata de vinete și rodii? Îi găsești și in Centru Vechi, aproape de intrarea dinspre Splaiul Independenței.

Pont: Plăcinta cu stafide și mac. Pur și simplu WOW!

Casa Select

casa_select

Pentru cine preferă să mănânce în tihnă și să aibă parte de un meniu variat când se crapă de ziuă, cea mai bună alternativă este restaurantul Casa Select, ascuns undeva lângă benzinăria Petrom de pe str. Tunari intersecție cu Str. Mihai Eminescu. O selecție excelentă de ciorbe sau un cordon bleu făcut ca la carte la prețuri decente, până în 35 de lei fără băutură