Din cele câteva label-uri care ies în evidență prin influența pe care o au asupra sound-ului electronic contemporan nouă numeri pe degetele de la o mână pe acelea care punctează decisiv la capitolul vizionarism și unicitate. Amphia Records, în spatele căruia sunt Cristi Cons și Vlad Caia, este una dintre acestea. De la trilogia SIT – Sideways și până la release-urile semnate Rhadoo, Cezar sau Petre Inspirescu, Amphia a reușit să deschidă poteci neexplorate în underground-ul house & techno.

Amorf, în perfectă rezonanță cu sound-ul Amphia, este cea mai nouă colaborare între pianistul neoclasic Mischa Blanos și Cristi Cons & Vlad Caia, colaborare care a generat deja discuții nesfârșite despre producțiile mixate de Rhadoo la festivalurile din această vară.

Vineri 2 septembrie vom marca începutul sezonului de toamnă cu Amorf In Concert, debutul unui live performance căruia i se potrivește cel mai bine expresia “Expect The Unexpected” Lineup-ul este completat de Cezar, Cristi Cons b2b DeWalta, Dubtil și Sublee.

amorf_concert.png

Ionuț (ai fost contactat pe email) a câștigat cele 2 invitații + release-ul Dubtil – Etape!

Câștigătorul, desemnat prin tragere la sorți, va fi anunțat vineri 02.09 în jurul prânzului ;)