Am mai bifat o etapă în ediția 2015 burn Residency: s-a ales DJul care va reprezenta România în finală după o noapte de foc (6 iunie) în care juriul a ascultat fiecare beat din seturile celor 5 finaliști.

Nicoleta aka Sevenego își pune în bagaj căștile și costumul de baie pentru a lua cu asalt ultima “urcare” către una dintre cele 3 rezidențe de vară și către premiul de 100.000 euro: Ibiza Bootcamp, un fel de tabără de formare profesională unde Carl Cox își va lua în serios rolul de mentor.

Sevenego 1

Sevenego a ars incredibil de repede etapele unei cariere de DJ: i-a luat mai puțin de 1 an să primească o rezidență într-un club din Centrul Vechi și mai puțin de 2 să se tragă de șireturi cu Mr. Carl Cox în Ibiza!

Treaba noastră nu se termină aici pentru că trebuie să-l ajutăm pe Kurtiss Kromm în obținerea ultimului bilet către Ibiza: premiul People’s Choice! Îl poți vota până duminică 14 iunie pe pagina oficială Burn! Cele 5 seturi rămase în cursa pentru premiul People’s Choice vor fi difuzate vineri 12 iunie începând cu ora 23:00