Parcă săptămâna trecută îți petreceai timpul la Electric Castle, fugind de la o scenă la alta să prinzi cele mai tari momente: un set liquid drum n bass născut din energia Nastia, un takeover inopinant semnat Subcarpați la scena Da Hood Movement sau o noapte de poveste marca Elrow…

S-au digerat sărmăluțeles și tradiționalele ouă umplute cu maioneză de Crăciun, s-au ciocnit ouă de Paște, s-au dus și emoțiile sesiunii de examene din vară, e timpul să bifăm o nouă ediție Electric Castle. Așa cum ne-au obișnuit organizatorii EC an de an, totul va fi pe plus față de edițiile anterioare. Muzica electronică primește și în 2019 partea leului cu câteva nume grele: Nils Frahm, The Black Madonna, Nightmares On Wax, The Magician, Mathew Herbert, Detroit Swindle. Cum altfel, underground-ul house & techno made in Romania este bine reprezentat: Petre Inspirescu, Raresh, Herodot, Kozo, Priku, Arapu și mulți alții ;)

Dacă mai ai nevoie și de alte motive pentru a te pregăti temeinic pentru Electric Castle, atunci află că BURN Energy vine cu o scenă nou nouță! Shizzle Stage înseamnă 5 zile de scratch battles, b boi, live jam sessions, freestyle, poetry slams și multe altele din zona de urban culture cu accente hip hop. Lineup-ul e grav și îi conține pe Macanache, Phunk B, Vlad Dobrescu, DJ Undoo, DJ Dox și mulți alții, pe care îi poți descoperi aici.

Să trecem acum la lucrurile mai serioase: BURN Energy pune la bătaie 5 invitații, ce includ acces pe toată durata festivalului și loc în camping.

Câștigătorii celor 5 invitații sunt:

Răzvan Merlă

Mădă Dumitru

Maria Grigore

Cristina Podeanu

Tudor Vasiliu