Ești atât de prins să-ți rupi capul la cortul de românași încât nici n-ai observat ce se mai întâmplă în afara bulei tale muzicale tiki taka. Asta când nu ești prins între cei 4 pereți de la birou, cu creierii topiți de căldura strânsă de betoanele din oraș și nervii întinși de vreun team leader luat de valul excesului de zel la începutul perioadei de vacanțe.

Dacă simți că e momentul să te rupi puțin de ritmul ăsta weekdays office – weekend party reset, ar fi bine să arunci un pic ochii pe ce se întâmplă undeva în pădurile din Transvilania. Mai precis pe Valea Drăganului între 11 și 14 iulie. Se numește Music Outdoor Experience (sau MOX, mai pe scurt 😏) și a ajuns deja la a opta ediție. E mai mult decât un festival, este o aventură: 4 zile de stat cort într-o locație demențială, două scene cu o diversitate muzicală numai bună de resetare totală, un takeover eclectic cu note deep house & a bit of techno marca Collectiva Gazette, un alt takeover în zona bass cu brigada Subfeleac și câțiva headliners aleși pe sprânceană la scena mare: Utah Jazz, Silent Strike, Vlad Dobrescu.

Sună al naibii de bine, mai ales că vei lega prietenii cu oameni faini, te vei reconecta cu mama natură așa cum ți-ai dorit de mult, te chill-uiești la o ditai zona de hamace, tragi cu arcul, bagi o porție de desene animate la cinematograful în aer liber, înveți parkour și multe alte surprize plăcute ;)

Prietenii de la BURN Energy, partenerii MOX din acest an, pun la bătaie două invitații ce includ locul de camping și parcarea.

Concursul s-a încheiat, câștigătorii au fost anunțați pe email.