Bigger & Better! Electric Castle crește de la an la an ca un Făt Frumos al festivalurilor: fără steroizii marketing-ului pe toate canalele posibile, mergând pe varianta unei evoluții sănătoase, organice. Și cum oferta de festivaluri din această vară a explodat într-o variațiune de adunări mai mult sau mai puțin grandioase, învârtindu-se în jurul acelorași nume de headliners, Electric Castle vine cu propria sa versiune, împărțită pe nu mai puțin de 8 scene.

Un main stage cu Trentemoeller, House Of Pain sau Moderat, o scenă de romanian flavoured techno cu Petre Inspirescu, Barac, Priku sau Herodot dar și o scena care ne va da ocazia să explorăm house music prin diversitatea acestui gen: Dance Garden by BURN!

De la stilul cald și romanțat al lui Dixon (nr. 1 în clasamentul Top 100 DJs Resident Advisor) la energia house gangster-ului DJ Sneak, de la aroma deep house tip Panorama Bar marca Cassy la accentele dark melodioase ale lui Maceo Plex, de la german house-ul lui Ame la Mind Against, scena Dance Garden ne oferă fix ce avem nevoie la un festival: un electronic trip de 4 zile în care ne va fi greu să ne alegem DJ-ul preferat.

Electric Castle a fost selecționat să găzduiască și una dintre etapele BURN Residency, competiție globală cu un premiu de vis: 100.000 euro boost în cariera de DJ a câștigătorului și o rezidență în Ibiza. Duminică 16 iulie 4 dintre finaliștii BURN Residency, reprezentând Ungaria, Polonia, Norvegia și Ucraina vor da ce e mai bun pentru a electriza publicul Dance Garden și pentru a puncta decisiv în cursa pentru premiul cel mare.