Borderline Commercial: cam așa sună cea mai plastic-cuprinzătoare descriere a lineup-ului Electric Castle, festival ce începe miercuri 18 iulie și se termină până sting românașii lumina la scena dedicată lor.

Și cum infamul cort cu români se prezintă cu obișnuiții suspecți de serviciu, în frunte cu Raresh, Petre Inspirescu, Priku, Dan Andrei și Suciu, ne vom lua pauze mici și dese după următoarea schemă: munchies break la camionul cu canolli, mainstage break cu Damian Marley, Jessie J și London Grammar, chill break la scena de hip hop, ascunsă undeva în drumul spre campsite pentru ca apoi să ne îndreptăm cu pași siguri spre castel, unde ne așteaptă un lineup pe cât de surprinzător pe atât de atrăgător. Dar s-o luăm meticulos, pe zile

Joi 19 iulie: în premieră pentru România, avem ocazia să gustăm un pic din vibe-ul Ibiza x Miami Freezy Bubbles cu deja celebrul concept Elrow. În ordinea numerelor de pe tricou: Digitalove, Tini Gessler, Groove Armada, Nastia, George Privatti.

Vineri 20 iulie: Continuăm pe stilul Ibiza cu un pic de nebunie Circoloco marca Jackmaster, și nu oricum ci în combinație cu o porție de melancholic house music semnat Kollectiv Turmstrasse. Lineup-ul este completat de un pic de sânge proaspăt românesc, cu Dragoș Ilici

Sâmbătă 21 iulie: It’s a bird? It’s a plane? No, it’s Richie Hawtin! Cel mai probabil cu setup-ul său ultra digitalizat și cu chef nebun să ne rupă capetele sistematic, așa cum o face de mai bine de 20 de ani. Un pic de Romanian flavour cu Derek și banging techno cu aromă Desolat cu Fabio Florido și se anunță o noapte de povestit nepoților.

Duminică 22 iulie: am putea spune că vom avea parte de o duminică electronic – eclectică dar am surprinde prea puțin din ceea ce ne așteaptă în ultima seară la Garden Stage. Organicul electronic al producțiilor lui Chaim se vor combina perfect cu experimentele electro x dark ambient fabricate de Space Dimension Controller, fusion-ul pop – synth – house de la Giorgia Angiuli, big room techno semnat Reinier Zonneveld și un pic de future robo disco balearic cu Henry Saiz & Band.

Scena Garden Stage de la Electric Castle 2018 este alimentată și anul acesta de BURN Energy Drink

 

fueled by Burn

burn_horizontal_lockup_logo