Originar din Yorshire, Daley Padley aka Hot Since 82 activează în undeground-ul britanic încă de pe vremea când Sasha și John Digweed impuneau curentul progressive house worldwide undeva la începutul anilor 2000. Recunoașterea internațională a venit odată cu remixul la Green Velvet – Bigger Than Prince, notele dark în structura deep house cu accente progressive asigurându-i un succes imediat.

Într-un mod natural au urmat bazele label-ului digital propriu, Knee Deep In Sound și Labyrinth, un concept de party-uri ce s-a integrat perfect în vibe-ul electronic decadent al clubului Pacha Ibiza, transformat pentru 21 de săptămâni într-o junglă lăsată în să se dezvolte în voie.

Cu un sound ce explorează teritoriile întunecate ale muzicii electronice, declanșând emoții ascunse adânc în subconștientul colectiv al dance floor-ului, Hot Since 82 și-a făcut simțită prezența în underground-ul celor mai îndepărtate colțuri ale lumii, din Amsterdam până în Berlin și din Buenos Aires până în Tokyo.

Iar pasiunea pentru călătorii și pentru bucătăria internațională s-a materializat într-o serie de mini documentare sub același nume, Knee Deep. Primul episod l-a surprins explorând Mexicul pentru ca cea mai nouă experiență surprinsă pe camera video să-l regăsească în mijlocul culturii japoneze undeground, unde crowd-uri restrânse de 200 de oameni veniți direct de la birou se cufundă conștient în beat-urile așezate confortabil la 120BPM, totul cu flavour de sushi, sashimi și tempura.

Hot Since 82 este cel mai nou ambasador al brand-ului BURN: o colaborare ce va genera buzz pe tot parcursul acestei veri, de la Kappa Futur Festival la croaziera electronică The Ark

Knee Deep In Japan a fost realizat cu sprijinul BURN Energy Drink

 

fueled by Burn

burn_horizontal_lockup_logo