După sute de weekend-uri petrecute în club și mii de ore în fața computer-ului strângând piese cu perseveranța unei furnicuțe techno, e momentul să treci la următorul nivel: DJ de apartament!

Și cum deja ai început s-o rupi puțin prin Traktor sau Serato, cel mai firesc pas este să începi să simți plăcerea mângâierii unui fader sau a ciupirii unui knob de filtru.

Și pentru că un pupitru adevărat te face să decartezi o mică avere de câteva mii de euro, îți prezentăm cele mai bune console de DJing care te vor transforma într-un afterparty superhero pentru cei 4 prieteni semi adormiți duminică seara la tine în casă.


Numark Mixtrack Pro III – 1049 lei

numark-mixtrack-pro-3-dj-controller-60a

Nu e nevoie să vă spun decât un singur lucru: cea mai bine vândută consolă. Ever. A 3-a iterație a deja legendarei console vine în plus cu pitch sliders de 100 mm, pentru cei care caută perfecțiunea în beatmatching. Se leagă cu Serato DJ, vine la pachetul cu versiunea Intro a software-ului mai sus menționat


Native Instruments Kontrol S2 Mk2 – 1799 lei

kontrol_s2

Dacă tot folosești Traktor, fă-ți un bine și ia-ți Kontrol S2. Nu numai că este extensia naturală a popularului software, dar îi dă și un aer mai profi pupitrului improvizat din camera ta. Un plus pentru mobilitate, se poate lega la iPhone sau iPad. Prețul include și licență full Traktor Scratch Pro


Pioneer DDJ SB – 1149 lei

pioneer_DDJ_SB

După ce și-a asigurat prezența în aproape toate cluburile decente din lume, Pioneer s-a gândit că e cazul să mănânce puțin și din felia DJ-ilor începători cu o consolă entry level. Așa s-a născut seria DDJ iar modelul de față e cam cea mai bună versiune. Are doar 50 de cm în lățime, îi vei găsi loc ușor prin casă ;)