E frumos la petreceri la noi: bagi la poșetă o pereche șosete de schimb, un pachețel de șervețele umede pentru o toaletare rapidă în zonele sensibile (să zicem la subraț), 8 pachete de țigări și ești gata de priponire în fața pupitrului de vineri seara până marți dimineața, când dancefloor-ul arată ca o secvență din Fear Of The Walking Dead. Te duci acasă, dormi până miercuri seara, mănânci 2 sandwich-uri cu consistență de carton presat, bagi un mix de pe soundcloud (ceva înregistrat la cortul românilor de la Sunwaves) și aștepți cu un ochi pe ceas să vină vineri seara și s-o iei de la capăt.

Dar parcă uneori avem nevoie de o pauză de la orice devine rutină. Și dacă această rutină ia forma party-urilor cu lineup românesc, suntem aici să te ajutăm, recomandându-ți 3 “filme” electronice puțin diferite de cel în care ești acum (nu, nu te scoatem total din zona de confort :D)

Slow Life

poate ai auzit de ei: un collective italiano – spaniol de DJs, producători și graphic artists fondat în Berlin, cu un sound ultra deep, cu rădăcini în deep house-ul anilor 90. Groovy, melodios, optimist… toate premizele pentru a te poziționa pe un summery mood. Nu uita de label-ul Slow Life la care putem spune cu mâna pe inimă că orice release este excelent.

 

Smallpeople

În Germania se produce și altceva decât techno în toate formele posibile: deep house de calitate cu aromă de Hamburg! :) Smallpeople și-au asumat acest rol găsind echilibrul perfect în sound-ul lor super housey în care mai aruncă din când în când câteva tonuri acid sau techno (sunt nemți până la urmă :D). De urmărit și label-ul Smallville Records.

 

Laurine Frost

Pentru a-ți satisface și pofta de eclectic techno, ascultă producțiile vecinului de la vest, în persoana lui Laurine Frost: un sound abstract în ansamblu dar în care găsește loc să introducă și ritm, folosind percuții în toate formele dar păstrând originile microhouse. Nervmusic, Marionette and Tape Hiss sunt 3 dintre label-urile unde găsești release-urile lui Laurine Frost.