Parcă mai ieri ne închinam de admirație ca la sfintele moaște în cele câteva ore de luni dimineața cu Petre Inspirescu în rol principal și briza sfredelind până la os. Cam așa a sunat pentru noi momentul epic Sunwaves 17!

Cu gândul la cursele aeriene ce au început să deverseze către Constanța cohorte de clubbers veniți din toate ungherele Europei sau cu ochii pe planurile de călătorie a majorității conaționalilor ce au gustat măcar o dată din dulcele clubbing românesc, un lucru e clar: se anunță o ediție Sunwaves de proporții epice!

lineup_sw19.jpg

Pentru că până la urmă lineup-ul are toate ingredientele pe care le aștepți în fiecare an: minimal fusion-ul organic marca Ricardo Villalobos, în care samba e la ea acasă peste orice fel de techno vibe, raritățile de vinil descoperite de Raresh prin hățișurile discogs, poveștile electronice lungi și cu final neașteptat semnate de Rhadoo, posibil 24 de ore de techno macaronar cu Marco Carola, Detroit meets Berlin then gang bang London with no lube – sound marca Seth Troxler și lista poate continua…

Dar ce te faci când vrei o gură de aer proaspăt, când vrei ca spiritul tău electronic să primească o provocare la Sunwaves 19? Pentru cei care caută câteva performance-uri cu potențial de epic în lineup-ul din acest an, aveți mai jos 3 sugestii. Noi le-am spus surprize plăcute ascunse adând în lineup-ul SW19 ;)

Suciu

Cu un bassline care se duce țintă direct în glanda pituitară fără să neglijeze ficatul, cu rădăcini adânc înfipte în inluențe hip hop, seturile lui Suciu ne-au lăsat mai tot timpul visând la următoarea dată când ne va dansa până la loc comanda. Omul își construiește mixurile de cele mai multe ori din piesele personale (aici includem și edituri și remixuri), de aici și energia unică pe care o transmite de fiecare dată crowd-ului. Îl vom asculta vineri pe zi la Stage D.

tINI & Bill Patrick

Pune dezinvoltura tech house marca tINI alături de anti style-ul contagios copt al lui Bill Patrick, copt în underground-ul New York-ului și vei avea parte de un back 2 back pe care ai șansa să-l deguști mai rar decât o zi de plajă în Novo Sibirsk. Cu atât mai mult cu cât acțiunea se va derula tot pe zi, duminică 1 mai!

 

Rayo

Când în CV-ul tău scrie Arma17 Resident DJ și când numele tău stă scris pe release-uri la Fabric, Bodyparts sau All Inn Black sau pe flyers alături de Ricardo, a:rpia:r sau Zip, e clar că e treabă. Seturile lui Rayo se apropie mult de sound-ul românesc, cu un mic twist specific originilor ucrainiene ;) De neratat vineri pe plajă!