TOP 3: Monitoare audio pentru sufletul tău de producător în devenire

  Bun, deci ai început să guști din cupa succesului în underground cu cele câteva piese muncite nopți întregi cu căștile pe urechi. E momentul să faci un pas înainte și să pui bazele viitorului mini studio de unde se vor lansa track-uri destinate seturilor lui Rhadoo sau Ricardo!

  Și primul primul pas este achiziționarea unei perechi de monitoare care să-ți reproducă și cea mai subtilă frecvență dar pe care să nu dai salariul pe juma de an.

  Am apelat la ajutorul experților de la DJ SuperStore pentru un top 3 monitoare audio cu un raport calitate / preț excelent!

  Monkey Banana Gibbon 5 (699 lei / buc)

  Roșii ca focul, o putere de 80W și cu un amplificator care nu zice nu atunci când e vorba de putere. Uite așa vei simți kick-ul acolo unde trebuie: în stomac

  ef2e63f0_csm_Gibbon5-Gruppe_30564f770b


  Akai RPM 800 (1249 lei / buc)

  Akai s-a gândit să ducă mai departe flacăra legendarelor monitoare Yamaha N10 cu bijuteria numită RPM 800: drivers de 8”, până la 120w putere și un detaliu colorat în roșu cât să dea o notă de coolness în studioul dominat de cutii negre de tablă

  rpm8_5


  Eve Audio SC205 (1799 lei / buc)

  Premium! Ăsta e cuvântul care-ți vine în minte atunci când ești așezat în fața unui set de monitoare Eve Audio. Dacă le hrănești și cu ceva bun (încearcă Daft Punk – Homework) atunci pregătește-te să-ți fixezi un nou scop în viață ;)

  SC205 vin cu DSP încorporat, 2 căi (difuzor de 5” și tweeter ribbon)

  eve-audio-sc205

  1 Comment

  Leave a Reply