Bun, deci ai început să guști din cupa succesului în underground cu cele câteva piese muncite nopți întregi cu căștile pe urechi. E momentul să faci un pas înainte și să pui bazele viitorului mini studio de unde se vor lansa track-uri destinate seturilor lui Rhadoo sau Ricardo!

Și primul primul pas este achiziționarea unei perechi de monitoare care să-ți reproducă și cea mai subtilă frecvență dar pe care să nu dai salariul pe juma de an.

Am apelat la ajutorul experților de la DJ SuperStore pentru un top 3 monitoare audio cu un raport calitate / preț excelent!

Monkey Banana Gibbon 5 (699 lei / buc)

Roșii ca focul, o putere de 80W și cu un amplificator care nu zice nu atunci când e vorba de putere. Uite așa vei simți kick-ul acolo unde trebuie: în stomac

ef2e63f0_csm_Gibbon5-Gruppe_30564f770b


Akai RPM 800 (1249 lei / buc)

Akai s-a gândit să ducă mai departe flacăra legendarelor monitoare Yamaha N10 cu bijuteria numită RPM 800: drivers de 8”, până la 120w putere și un detaliu colorat în roșu cât să dea o notă de coolness în studioul dominat de cutii negre de tablă

rpm8_5


Eve Audio SC205 (1799 lei / buc)

Premium! Ăsta e cuvântul care-ți vine în minte atunci când ești așezat în fața unui set de monitoare Eve Audio. Dacă le hrănești și cu ceva bun (încearcă Daft Punk – Homework) atunci pregătește-te să-ți fixezi un nou scop în viață ;)

SC205 vin cu DSP încorporat, 2 căi (difuzor de 5” și tweeter ribbon)

eve-audio-sc205