Maratoanele techno au intrat deja în underground-ul conștientului colectiv european ca un fapt specific românesc: de la cele 24 de ore mixate neîntrerupt de Marco Carola la Sunwaves Fest și până la afterparty-urile prelungite până undeva spre marți dimineața, românilor le place să se întindă la petrecere.

intervalkiss2

Cele 100 de ore de muzică non stop anunțate de Interval Festival între 27.11 și 02.12 se integrează perfect în context, cu un lineup care merge ca aperitiv, fel principal sau desert. România vine cu cel mai bun lot pe terenul ostilităților Interval. El Maestro Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Cezar, Kozo, Barac, Herodot, Alexandra, Dan Andrei, Priku, Cristi Cons, Miss I, Tulbure sau Vlad Caia ar fi fost de ajuns pentru 1 săptămână de house & techno de calitate și cel mai probabil grosul audienței se va concentra pe aceste momente.

Și pentru un pic de suculență pan-europeană, Interval aruncă și câteva arme techno de calibru greu în lineup: Nina Kraviz, Marcel Dettmann, Carl Craig, Ame, Recondite, Ryan Elliott, Levon Vincent sau Cabanne.

Frumos, nu? Printre multele cireșe de pe tort am săpat în monster lineup-ul ăsta după ceva arome ascunse pe care le recomandăm celor care vor să-și încânte urechile și cu ceva puțin diferit față de ce ne-am obișnuit să consumăm prin București!


Binh

Rezidență în Club Der Visionaere și un sound minimal extrem de subtil și rafinat afișat pe release-urile de la Cabaret sau Perlon. N-ai cum să-l ratezi!

Konstantin

Apropiat al inconfundabilului Geigling Records, un mix de industrial și techno numai bun să dea gravitate petrecerii pe la 7 dimineața

Mr Tophat & Art Alfie

Pulsing disco metamorfozat în deep house de la cel mai fresh cuplu de producători din Suedia, oamenii din spatele Junk Yard Connections sau Karlovak Records

Mandar

Un colectiv de 3 producători, excelenți luați separat și extratereștri puși împreună: Lazare Hoche, S.A.M. și Malin Genie, owners Oscillat Records