TOP 5: Lista cu cadouri de Crăciun pentru orice technohipster

  Iată că a venit și momentul acela din an în care bifezi și ultimul task din to do list-ul păstrat în agenda Moleskine, te întinzi ușor pe spate savurând o gură din Chardonnay-ul produs de o podgorie obscură din Macedonia, rulezi o țigară cu tutun Golden Virginia de contrabandă și te gândești: am fost îndeajuns de bun în 2015 pentru un cadou frumos de Crăciun?

  Dacă întrebarea de mai sus primește un răspuns afirmativ, e momentul să întocmești rapid un wishlist. Sărim în ajutorul tău cu 5 produse în directă relație de dragoste cu muzica electronică, produse încă un lucru în comun: te vor face să te simți bine de fiecare dată când le utilizezi. Tot ce mai ai de făcut este să-ți convingi prietena / mama / nevasta că meriți.

   


  Rega RP1 – de la 250 euro

  Votat de vreo 5 ani încoace ca fiind cel mai bun pickup în gama lui de preț. Sunet impecabil cu design minimalist. Perfect pentru audiția Daft Punk – Homework, copie din primul press cumpărată de pe discogs.

  img-gallery-rp1pp-cool-grey-hero

   

  Pocket Operators – de la 69 euro

  Printre cele mai mici sintetizatoare din lume. Vine în 3 forme: rhythm, sub, factory. 16-step sequencer, 16 patterns, 16 efecte. Pentru momentul în care te lovește energia creatoare undeva între stațiile Eroilor și Politehnica.

  arg
  Sennheiser Momentum – de la 125 euro

  Combinație discretă de oțel inoxidabil și piele. Calitate a sunetului de la compania care a creat una dintre cele mai populare perechi de căști din lume. Ideale când vrei să te rupi puțin de realitate, oricare ar fi aceasta.

  momentum_9

   

  Audioquest Dragonfly DAC – de la 150 euro

  Digital Audio Converter înghesuit într-o cutie de chibrituri. Știe să lucreze cu calitate 24-bit/96 kHz. Va da o viață nouă colecției tale prăfuite de mp3-uri. Funcționează și ca amp pentru căști

  Dragonfly-Green

   

  Harman Kardon Soundsticks III – de la 225 euro

  Singurul sistem audio 2.1 expus la MoMA New York. Umple orice tip de încăpere cu un sound punchy & crisp.

  81qSkPYncBL._SL1500_

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.