Fie că ajungem acasă dimineața cu privirea goală, de la vreun after after party de pomină, că ne rostogolim miercuri seara prin trafic după o zi lungă la birou sau că pur și simplu ne tolănim comod pe canapea într-o atmosferă cât se poate de verde, ne dorim un singur lucru: un fundal audio pe chill pentru o destindere supremă.

victor_stancov

Am apelat la ajutorul lui Victor Stancov, DJ cu ștate vechi în DJ booth-urile bucureștene, împărțite de-a lungul timpului cu Butch, Radio Slave, Charles Webster, Alexander Robotnick sau Jimpster, și i-am exploatat pasiunea pentru deep house, funk și soul pentru a ne dezvălui 4 dintre albumele lui preferate atunci când vine vorba de home listening.

 


 

01. Jimpster – Amour [Freerange Records]

Nu poți să vorbești de deep house fără să vorbești de Jimpster, unul dintre cei mai semnificativi producători (după mintea mea) de Deep House / House din Europa.

02. Moodymann – Moodymann [KDJ]

Că tot vorbim de house, n-ai cum sa vorbești de house fără să vorbești de Moodymann.

03. Amerigo Gazaway – Yasiin Gaye [free album]

Să combini Yasiin Bey (aka Mos Def) cu Marvin Gaye mi se pare ceva …. bun de ascultat, băiatul ăsta Amerigo Gazaway mai are niște combinatii interesante cum ar fi “Fela Soul” (Fela Kouti vs De La Soul)

04. Curtis Mayfel – Superfly Motion Picture Soundtrack [Curtom Records]

Pentru că Pusherman :))))