Poate ai plănuit-o deja sau poate era doar un gând dar îți lipsea încă motivul principal. Poate aveai în cap deja locația sau poate ți-am dat noi ideea acum. Poate ți-ai luat deja vacanță în aprilie pentru o serie de coborâri în Alpii austrieci sau poate acum ți s-a apris beculețul. Un lucru știm sigur: un super festival electronic atașat unei vacanțe de snowboarding n-a stricat nicidată nimănui mai ales că vorbim de un monster lineup care pendulează elegant de la house la techno trecând prin drum ‘n bass și alte explozii de energie: The Podigy, Sven Vath, Fatboy Slim, Jamie Jones, Andy C, Groove Armada, Kerri Chandler, Marcel Dettmann șamd

SB16-940X340-12FEB

Toată nebunia are loc în Mayrhof, Austria, între 4 și 9 aprilie 2016, sub numele Snowbombing Festival iar noi ne-am pomenit cu bilete de festival în plus pe care vrem să le donăm oricui are în intenție câteva zile de dat cu placa în Austria, finalizate de party-uri bombă prin igluuri, ferme alpine abandonate, pârtii idilice sau străzi tiroleze.

Dacă ești interesat de cele 2 bilete de festival (avem doar biletele, fără cazare sau transport), dă-ne un email la asvreabiletele@4pe4.ro și povestește-ne puțin planurile tale de vacanță. Dăm biletele unei persoane cu planuri reale de a merge în Austria în aprilie!