Ungurash ne-a luat premiul cu sloganul 2 hits and I’m gone: simplu, concis și la obiectul muncii. Design-ul său va apărea cât de curând pe www.cozyash.ro.

 

 

Că tot vine vara, 1 Mai, petreceri outdoor și chill-uri la iarbă verde, a venit momentul să dai un refresh garderobei tale (știm, decât să dai 60 de lei pe un tricou mișto mai bine derulezi un film). Așa că împreună cu prietenii noștri de la Cozy Ash o punem de un concurs uber cool cu un premiu bombă: un pachet cu 3 tricouri alese pe sprânceana ta de clubhead șiiii…. (tobe tobe tobe) șansa să primești propriul design de tricou în magazinul Cozy Ash.

Te-am băgat în ceață? Hai s-o luăm pe îndelete: gândește-te la un slogan, un quote, un vers sau niște cuvinte (sau unul singur) așezate mai mult sau mai puțin într-o logică anume (română sau engleză), scrie-l mai jos într-un comentariu și, dacă noi împreună cu juriul Cozy Ash decidem că este îndeajuns de original / twisted / prăjit / dement atunci BAM: ai luat premiul cel mare (cele 3 tricouri pe care le poți admira mai jos) iar Cozy Ash se ocupă să-ți transforme cuvintele tale într-un design de tricou pe care îl vei putea admira în toată splendoarea pe site ;) Pentru inspirație și ca să pricepi zona în care poți veni cu propunerea ta de text, aruncă un ochi pe www.cozyash.ro

Rezumat: relaxează-te > vino cu un text mișto care ar merge pus ca design pe un tricou > scrie-l mai jos într-un comentariu > dacă e cel mai bun, Cozy Ash îl transformă în design de tricou și pe deasupra primești și premiul ;) Ai timp pentru înscriere până pe 28.04 iar după ce te întorci de la mare (în jur de 2 mai) anunțăm câștigătorul!