Sunt multi factori dezinhibatori la club, factori care ne fac mai sociabili, uneori prea sociabili cu cei din jurul nostru!

1471804_686901384668461_1725483751_n_1_

Și dacă întâmplarea face să te afli în acele momente fix în fața pupitrului sau, mai rău, în spatele lui, atunci mai mult ca sigur îți vei îndrepta atenția către personajul principal al nopții: DJul!

Ca să scurtăm agonia DJului, prezentăm mai jos cele mai eficiente metode prin care-l scoți garantat și rapid din răbdări, pas important în cazul în care alcoolul și alte suplimente alimentare ingerate s-au hotărât să fută în stil mare petrecerea.


Urlete executate foarte aproape de urechea fără căști. E important ca urletele să fie însoțite de stropi. Subiectul discuției (unilaterale) poate varia dar cele mai bune sunt “BINEEEE COAIEEEEEEE”, “M-AI RUPT ÎN DOUĂ CU PIESA ASTA!” sau “BOSS, DĂ MAI TAREEEEE!”

Scrie titlul piesei tale preferate într-un note pe smartphone, setează luminozitatea la maximum și înfige-l în fața ochilor DJ-ului fără niciun avertisment. Pupilele abia obișnuite cu semi întunericul vor simți din plin lovitura

Localizează geanta cu discuri și așează-te pe ea. Sau fute-i un bocanc. Sau folosește-o pe post de scrumieră

Fă-te că apeși pe Cue. Sau că tragi de fader în jos

0820_lauren_lo_dj-1

Îndeasă geaca ta, a prietenei tale și a prietenei prietenei tale sub pupitru. BONUS: încearcă asta printre picioarele DJului

TOMM HILFIG

 

Întreabă-l dacă are o foiță. Insistă dacă n-a “percutat” din prima.

Lista rămâne deschisă sugestiilor

Bagă o ascultare și pe Radio 4pe4, avem numai track-uri alese pe spânceană într-un stream super electronic ce curge 24/7 ;)