Nu, nu vorbim despre iepurii multicolori pe care poate i-ai mai văzut cu coada ochiului după vreo 1 noapte și 1 zi în care te-a uitat Ăl de sus în club. Nici despre vreun iepure cât se poate de real, buimăcit de bubuielile kick-ului care cel mai probabil ne va ține în viață până spre luni noaptea pe plajă.

Discutăm despre surprizele neașteptate care se ascund în lineup-ul Sunwaves 21, gathering-ul pe care îl așteptăm cu sufletul la gură un an întreg. Și dacă până acum “iepurii” au luat forma unui set de-al lui Zip, care și acum îți dă fiori gândindu-te la acea după-amiază târzie în care lumina portocalie s-a sincronizat perfect pe bpm-ul ținut în lesă scurtă de neamț, un back 2 back Rhadoo vs Ricardo imprimat definitiv în memoria colectivă techno, un closing de poveste semnat Barac sau un performance marca Herodot care și acum ne trezește fiori pe șira spinării atunci când ne gândim la acea dimineață de luni, anul acesta avem 3 ponturi super hot pentru voi:

Getic Funk

Un collective din care fac parte Funk E, Piticu și Xandru, 3 energii diferite care împreună sună al dracului de bine.

Sonja Moonear

Încă n-am elucidat misterul: cum cineva născut în calmul plictisitor al Elveției să șteargă cu noi pe podeaua dancefloor-ului de fiecare dată, fără nicio excepție? De la release-uri seminale la Perlon și până la propriul festival Kiss Me, Sonja Moonear nu ne-a dezamăgit nici măcar o dată.

Suciu

Din vastul nemărginit al mulțimii de piese cu flavour de loopy house românesc, puțini ies în evidență. Eh, Suciu are darul de a scoate piesă după piesă pe care să le recunoști cu ușurință după groove-ul unic, numai bun de pus pe rană.