După o așteptare mai lungă din cauze independente de voința noastră, am extras în sfârșit câștigătorul pachetului cu 5 plăci Vinyl Spring Edition: Vlad Morea! Vlad, fii cu ochii pe inbox pentru detalii de cum vei intra în posesia premiuluiDupă o lungă hibernare (măcar psihică dacă nu cumva o parte dintre noi chiar s-au refugiat în dormitor pentru perioada de iarnă), a venit momentul să ne dezmorțim un pic, poate ajutați și de soarele timid dar cu un suport consistent din partea unei porții sănătoase de muzică bună.

placi

Și cum muzica bună se ține în zilele noastre pe discuri de vinil, am selectat 5 release-uri excelente semnate de 5 producători aleși pe sprânceană, ideale pentru un refresh consistent al colecției personale de plăci:


Vid – Toolbox [Pleasure Zone]

Faster – Presiune [RUERE Records]

Audiotheque – About Trouble [Bodyparts Records]

Geims Bont – Chilli Vizat [The Rabbit Hole]

Iuly.B – Let It Go [In Records]


 

Toate cele 5 plăci pot ajunge în mâinile tale dacă ne spui printr-un comentariu mai jos titlul unei plăci din colecția ta personală. Placa trebuie să conțină cel puțin o piesă care merge mixată de minune cu unul dintre track-urile de mai sus ;)

Te poți înscrie în concurs până pe 16 martie iar pe 18 martie anunțăm câștigătorul, ales prin tragere la sorți dintre toți cei înscriși!

BAFTĂ!