Adoptând politica low profile ce contribuie la aura misterioasă care învăluie forma de loopy house născută între Carpați și Marea Neagră, Dubtil s-a remarcat până acum cu foarte puține release-uri publice. În schimb seturile sale sunt împănate consistent cu o tonă de track-uri specifice cultului supranumit romanian techno. Iar cel mai bun exemplu îl avem prin cele 2 ore de mix apărute la www.xlr8r.com: același ritm care se duce direct în subconștient și care te ține ore în șir la limita dintre explozie și reverie. Mixul a fost înregistrat cu ocazia Understand Label Night la Club Guesthouse, București.

Bonus: un inteviu cu Dubtil în care povestește despre proiectul Noi2, creat împreună cu colegul Barac acum mulți ani în Bacău dar și despre pasiunea sa pentru fotografie.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/287174898" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]free download cu un click aici