Cu notele ei gri-sovietic și vibe-ul colorat, amestecat între cultul pentru Copernic, moștenirea arhitecturală stalinistă și influențele germane care îi dau un feeling cosmopolit, Varșovia este un oraș cel puțin interesant, chiar dacă o iei doar din punct de vedere gastronomic: în orice bistro sau restaurant intri, vei fi uimit de fiecare dată de cât de bună este mâncarea. Și parcă altfel suporți Real Feel-ul de -12 grade cu burta plină.

În acest cadru am avut șansa să stăm de vorbă cu Seth Troxler, DJul care a reaprins interesul pentru cultura techno din Detroit cu seturile sale imposibil de subscris vreunui gen electronic anume. Și cum premizele erau deja setate de interviurile precedente cu Seth Troxler într-o notă cel puțin twisted, ne-am pregătit de o discuție spumoasă chiar înainte de gig-ul său din ianuarie din Club Smolna, unde s-a anunțat și lansarea programului BURN Residency 2018.

Și chiar după niște mici aventuri (pașaport pierdut, telefon uitat în aeroport și o mini alergie la aerul condiționat din avion), Seth s-a lansat într-o discuție relaxată despre cum este să trăiești de 10 ani pe drumurile dintre giguri, cum este viața în reședința din Ibiza alături de mama sa sau cum s-a simțit atunci când s-a trezit pe plaja Sunwaves, doar în chiloți dar înconjurat de câteva fete :)

Interviul a fost pus la cale de BURN, cu ocazia lansării programului BURN Residency 2018, competiția care oferă câștigătorului un boost de 100.000 euro în cariera sa de DJ. În acest an regulile s-au schimbat: ești înscris în competiție în urma completării unui formular, juriul apoi selectează un singur câștigător din România, care se va bucura de o vară de excepție: gig-uri și workshops în Ibiza cu ocazia Ibiza Music Summit, un tur european pe la unele dintre cele mai mari festivaluri din Europa, acces la studioul unui producător cunoscut și ocazia să mixeze la unul dintre cele mai așteptate event-uri din 2018 pe un vas de croazieră în Mediterana. Și cu puțin noroc, în toamnă poți fi ales dintre cei 10 finaliști (câte unul din fiecare țară participantă) să semnezi contractul de 100.000 euro ;)

Primul pas e la un click distanță > completează formularul BURN Residency 2018 aici până pe 20 martie ;)

Vezi interviul cu Seth Troxler mai jos