Pentru Ioana aka Miss I pasiunea pentru bucățile circulare de plastic pe care stă inscripționată muzica, sau mai pe scurt discurile de vinil, s-a transformat încet dar sigur într-un stil de viață. Pentru a înțelege cât de intimă este relația lui Miss I cu plăcile, e de ajuns să ai drum măcar o dată prin casa ei, transformată într-un mic depozit: rafturi IKEA ce icnesc sub greutatea discurilor, câte un petic de covor ițit timid din teancurile de plăci așezate cu meticulozitate în fiecare colț al camerei, placa de snowboard flancată de alte maldăre de discuri.

miss_i

Pasiunea s-a concretizat acum 3 ani în Misbits Record Shop, primul magazin vinyl only din București, specializat pe muzică electronică, magazin care s-a transformat rapid într-un loc în care poți asculta oricând niște muzică bună și unde poți lega prietenii în jurul curentului techno, sound-ului hip hop sau a poveștilor românești de minimal house.

Joi, 17 martie, pe terasa Misbits se întâmplă aniversarea a 3 ani de Misbits Record Shop! Kozo, Dan Andrei, Paul Agripa și Dragusin se ocupă de muzică, FROG se ocupă de mâncare iar 4pe4.ro de streaming.

misbits_3_years

Profităm de această ocazie pentru a afla 4 dintre track-urile cele mai apropiate de sufletul electronic al lui Miss I, selectate, cum altfel, din colecția personală de viniluri.

Spoiler alert: mult Detroit Techno cu un pic de twisted downtempo ;)


Kid Loops – Lbs Feet

City 2 City – Floating

The Other People Place – Let Me Be Me

Funki Porcini – Orange Drop