O rezidență la Cafe Mambo Ibiza, un release ce stă să apară la una dintre cele mai influente case de discuri ever (Bedrock Records condusă de John Digweed) și câteva nopți criminale în spatele pupitrelor Sankeys sau Ushuaia, toate colectate într-o vară fierbinte în finala burn Residency din 2014 unde BOg a reprezentat România!

bog_4pe4

Știm, e greu să transpui în vorbe experiența lanțului nesfârșit de nopți albe din Ibiza așa că l-am provocat pe BOg la un track selection sincronizat pe vibe-ul insulei și la un mix cu efecte de fluturași în stomac!


Piesa perfectă pentru a inchide un after pe o plajă ascunsă


Piesa cu care trimiți dancefloor-ul în reverie / visare de fiecare dată
Categoric ar fi Guy Gerber – Timing. Nu cred că multă lume știe că piesa asta este inspirată după soundtrackul serialului Knight Rider. Guy Gerber ca și producator este cu mult timp în viitor, aș putea spune că e un fel de Michael Jackson al muzicii electronice.


Piesa care țipă Cafe Mambo la fiecare notă
Patrick Topping – Forget. Îmi aduc și acum: când începea piesa asta la Cafe Mambo lumea o lua razna complet!


Track-ul semnat BOg care descrie cel mai bine un weekend în Ibiza

BOg – Rakuten (Bedrock) Urmeaza a fi lansată la Bedrock în iulie, format vinyl și digital. O piesă ce am început-o în Ibiza vara trecută

 

Pregătește-te de 60 de minute de mix cu un flavor progressive subtil, fix de ce aveai nevoie pentru a trezi clubber-ul adormit din adâncul sufletului tău ;)