Spațiul generos al fostei fabrici de sticlă de lângă Sighișoara va fi transformat pentru 3 zile într-o poveste electronică în care aerul industrial se va amesteca într-o combinație perfectă cu vibe-ul cetății Sighișoara.

DAVA Festival deschide sezonul de toamnă pe 8 septembrie, pentru 3 zile de reconectare cu natura și de întoarcere la origini.

Lineup-ul, echilibrat între house și techno, vine cu câteva nume obișnuite cu chart-urile de profil și cu cluburile din Ibiza umplute la refuz: Stefano Noferini, Monkey Safari, Wankelmut, Sebastia Leger. La care, așa cum suntem obișnuiți pe plaiurile mioritice, se adaugă un pic de flavour local, cu Ada Kaleh, Charlie, Addo, Mihai Popoviciu

Împreună cu Burn Energy, partener DAVA Festival, am pregătit 5 pachete de festival ce includ: 2 pass-uri full access, loc de campare și parcare gratuită. Tot ce trebuie să faci este să ne spui într-un comentariu mai jos care este artistul din lineup pentru care ai vrea să ajungi la prima ediție DAVA Festival. Câștigătorii, aleși prin tragere la sorți dintre cei înscriși, vor fi anunțați luni 3 septembrie.

 

fueled by Burn Energy