Radu aka JUST2 este ceea ce numim într-un clișeu atemporal a hard working guy. Fără să-și sacrifice identitatea artistică doar de dragul apartenenței la vreun grup influent de labels și DJs, JUST2 a urcat cu propriile puteri încet dar sigur pe scara notorietății în undeground-ul tech house european, bazându-se doar pe imaginația sa debordantă, capabilă să producă dance floor anthems pe bandă, dacă este nevoie. Dovada o puteți găsi în catalogul impresionant de release-uri semnate la Defected, Suara, Terminal M, Deeperfect, Toolroom, Kote Records, K9 Records, Potobolo Records, SK Supreme Records sau Pura Music.

2018 vine să confirme faptul că JUST2 va avea multe de spus pe scena electronică. Ales ca reprezentant al României în deja consacrata competiție BURN Residency, Radu este foarte aproape să devină primul român care își adjudecă premiul cel mare: 100.000 de euro capital infuzat în cariera sa de DJ. A bifat deja un private session alături de Luciano în studioul de producție din Elveția, a debutat ca DJ în Ibiza în cadrul International Music Summit și se pregătește de The Ark Cruise, unde va mixa pe Mediterana alături de Luciano, Loco Dice și Nastia.

Dar până la plimbări tech house cu vaporașul, l-am prins pe JUST2 la o rundă rapidă de întrebări despre experiența Ibiza, pentru a vedea dacă insula își merită notorietatea sau ne e mai bine la petrecerile de pe plaiurile mioritice. Între timp dă și play la bedroom session-ul înregistrat în iulie 2018.


Este Ibiza asa cum iti imaginai inainte sa ajungi acolo?

Cu mana pe inima pot sa spun ca Ibiza este un loc ce te umple de energie si inspiratie. Atat oamenii cat si atmosfera de acolo te incarca pozitiv. Deci da, chiar imi imaginam ca va fi asa.

 

Crezi ca te-ai adapta la o rezidenta permanenta intr-un club in Ibiza?

Mai mult ca sigur da, experianta de rezident am capatat-o la Timisoara in clubul Database, unde in decurs de 2 ani am pregatit oamenii pentru artisti ca Seth Troxler, Nic Fanciulli sau Matthias Tanzmann.

 

Ce label de party de acolo ti se potriveste cel mai bine?

Atat Circoloco cat si petrecerile sub conceptul Elrow.

 

Dintre toti artistii si ambasadorii Burn cu care te-ai intalnit la IMS, cu care ai rezonat cel mai bine? Cine te-a inspirat cel mai mult?

Faptul ca suntem pe acelasi val m-a ajutat sa ma apropii de toti ambasadorii programului BURN, continuand sa facem chiar si colaborari, atat pe productie cat si pe partea de evenimente. Loco Dice, Luciano si Nastia sunt unii dintre artistii mei preferati, iar experianta IMS a fost pentru mine o sursa mare de inspiratie.

 

Ce preferi: crowd-ul din Romania sau cel din Ibiza?

Nu am o preferinta anume, dar fiecare crowd, atat cel din Romania cat si cel din Ibiza se aseamana prin cultura muzicala ce o detine.

 

Care crezi ca sunt principalele lucruri de care ai nevoie pentru a-ti construi o cariera de DJ in Ibiza?

Sunt de parere ca pentru a-ti construi o cariera de DJ in Ibiza ai nevoie in primul rand de multi oameni de baza langa tine dar si de prosperitate in productia muzicala.

 

Track-ul perfect pentru a incheia un set undeva pe o plaja din Ibiza

Terence :Terry: & Hanfry Martinez – Sunday Gathering (Dyed Soundorom Remix)

 

fueled by Burn

burn_horizontal_lockup_logo