Cele mai bune 4 documentare despre muzica electronică

  Cu gândul că vom sta departe în acest weekend de maratoanele de toamnă din cluburi, ne-am decis la un weekend petrecut tot în compania muzicii electronice într-un cadru puțin mai relaxat. Relaxat complet pe canapeaua personală și cu o selecție de 4 documentare alese pe sprânceană!

   


  High Tech Soul – The Creation Of Techno Music

  Detroit văzut din perspectiva originilor sound-ului techno. Interviuri cu Juan Atkins, Derrick May, Kevin Saunderson, Richie Hawtin, Jeff Mills. MUSTSEE!

   

   

  moog

  Dacă Detroit este maternitatea techno atunci Rober Moog este tatăl. Inventatorul moog propriul film, în care ne împărtășește din experiența lui de viață. Plictisitor pe alocuri dar interesant să intri un pic în filmul lui Moog

   

  Pump Up The Volume: The Creation of House Music

  Ia un pix și notează: istoria house music concentrată în 2 ore jumate. Te va ajuta să abordezi fetele cu subiecte mai bune decât banalul deja “Ai o foiță?”

   

  Don’t Forget to Go Home

  Pentru cine este curios cum arată peisajul techno din Berlin acum mai bine de 10 ani, când pe Berghain abia ce se tăia panglica de la inaugurare. BONUS: interviu cu Ricardo tânăr și neliniștit pe la min 36:45

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.