Dulce răzbunare pentru diminețile în care nu ți-ai dorit decât puțin somnic dar vecinii și-au dorit altceva pentru tine!

Un aer condiționat instalat luni dimineața, când tu ai închis after-ul abia duminică noaptea? Sau poate un plâns de copil setat pe o frecvență pe care pur și simplu n-o poți ignora? Sau vreun bootleg mega-underground semnat Florin Salam și aruncat în aer sâmbătă dimineața?

Mulți dintre noi au gustat deja din “beneficiile” traiului în blocuri cu pereți subțiri și se încadrează cu trezitul involuntar în cel puțin un exemplu dintre cele de mai sus

E momentul să ieși la contraatac. Am selectat 4 piese numai bune să dai un avertisment vecinilor, un deliciu pentru tine dar un supliciu garantat pentru ei!

 

Josh Wink – Higher State of Consciousness: un subwoofer potent și niște difuzoare decente vor pune în mișcare toate ciorbele din bloc. De burtă, evident!

Knife Party – Centipede: ce ar fi fost această listă fără un pic de dubstep drop, la fix pentru a deranja liniștea chinezilor de porțelan din vitrina vecinilor

Pendulum – Tarantula: adormi simțurile vecinului cu intro-ul reggae și apoi BANG: dnb de la bunicii genului, Pendulum ;)

Midnight Operator – Dangerous Behaviour: e mult, mult prea bun bassline-ul ăsta ca să nu-i facem loc în această mirifică listă. Recomandare: +10 – 12 dB la stație și lăsat pe repeat 2 ore, sâmbătă între 3 si 5PM

BONUS: System Of A Down – Chop Suey: pentru cei care gustă ceva fin din altă zonă decât cea electronică

Bagă o ascultare și pe Radio 4pe4, avem numai track-uri alese pe spânceană într-un stream super electronic ce curge 24/7 ;)