Ca orice om care a pus mâna în viața asta pe un mixer adevărat și nu doar să tragă haotic de knobs și faders ci să încânte un crowd oricât de mic cu selecția lui, cu siguranță te-ai imaginat mixând măcar o dată pe o plajă sau club în Ibiza. Cum ar fi 1 săptămână întreagă în Ibiza? Sau cum ar suna o rezidență de 5 săptămâni? Nu, stai, cum ar suna să primești sfaturi 1-to-1 de la Carl Cox, Pete Tong, John Digweed, Maceo Plex, Steve Lawler, Fatboy Slim, Luciano sau Jamie Jones?

Toate astea în cadrul unui contract de DJ de 100.000 de euro, pus la bătaie cu ocazia ediției BURN Residency de anul acesta.

*Lollino, câștigătorul BURN Residency 2016, savurând victoria

Bun, hai să scurtăm povestea și să trecem la lucrurile cu adevărat importante, dacă tot ți-am stârnit interesul: cum te poți înscrie în cursa pentru marele premiu?

Cum nu se poate mai simplu:

1. Înregistrează un mix de minimum 20 de minute, maximum 45 de minute și urcă-l pe www.mixcloud.com (click pe link pentru a merge direct în pagina de înscrieri).

2. Mobilizează-ți gașca de prieteni ca să strângi la mixul tău mai mult de 30 de voturi (favourites) pentru a putea intra în preselecția finală.

3. De aici și până la Mix Off (un fel de finală pe România) mai este un pas de trecut: juriul care va alege 5 cele mai bune mixuri intrate în competiție.

Iar treburile serioase acum încep: Mix Off înseamnă primul moment din concurs în care trebuie să impresionezi crowd-ul și juriul cu skill-urile tale de DJ. Dacă rupt gura dancefloor-ului atunci te-ai ales cu accesul la prima parte de bootcamp-ului din Ibiza, printre cei 25 de finaliști. Urmează prezențe pe scena câtorva festivaluri europene, încă o rundă de bootcamp în Ibiza și, cu puțin noroc și multă dedicație, mult visata rezidență ;)

S-o luăm însă pas cu pas și să ne înscriem cu mixul în concurs. Data limită de înscriere în BURN Residency este 1 aprilie 2017. Toate detaliile despre concurs le puteți găsi aici iar regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Vezi mai jos ce s-a întâmplat cu Lollino, câștigătorul BURN Residency din 2016! This could be you :D