Pune construcțiile hipnotice trademark Rhadoo și nostalgiile deep house mixate de Prâslea și Raresh aka Praslesh în idilicul unui muzeu în aer liber. Adaugă puțin din tech house-ul obsesiv compulsiv semnat Loco Dice și ceva drum ’n bass pur de la Netsky. Și uite așa te-ai făcut cu un festival cochet de muzică electronică în intimitatea molcolmă a singurului oraș din România prezent în DJ Mag Top 100 Clubs!

Ceea ce crowd-ul bucureștean blazat și autosuficient doar își poate imagina se întâmplă în Cluj în weekend-ul 09-10 octombrie: Mioritmic, un festival care mută atenția de la scena bucureșteană, puțin prafuită pe la colțuri, la un oraș care are de oferit mai mult decât bănuiai până acum.

12022610_1521784841237685_5085794588403862591_o

Mioritmic potrivește cât se poate de elegant 3 lineup-uri pe 3 scene diferite în proximitatea Parcului Etnografic din Cluj: Scena Naiului, cu focus pe Loco Dice, Paco Osuna sau Nastia, Scena Lirei, dedicată squad-ului house & techno românesc condus de Rhadoo, Petre Inspirescu, Praslesh, Cezar & co și Scena Cobzei unde Subcarpați, Netsky, ED Rush etc vor hrăni spiritual devoratorii de bass-ăreală.

parcul_etnografic

Motive? Cred că îți poți găsi și singur câteva sănătoase în ditai lineup-ul. Unde mai pui că un road trip până în Cluj n-a stricat niciodată

Buget? Cam la jumate față de cât ai sparge într-un weekend Sunwaves. Dacă te grăbești mai prinzi și abonamente reduse

Amintiri frumoase? Oh, da!

Pentru lineup complet și alte detalii bagă un ochi pe facebook event Mioritmic și stai conectat la 4pe4.ro pentru câteva features Mioritmic de excepție în zilele următoare ;)