Știm cu toții că Ibiza s-a transformat într-un El Dorado al muzicii electronice, de la cel mai pur comercial devorat de posturile de radio mainstream și până la cel mai underground sound. Puțini știu însă că drumul de la planuri și vise mărețe la o carieră de DJ începută în Ibiza este lung, cu piedici, riscuri și greutăți trecute doar de o mână de oameni.

burn Residency a scurtat și în acest an calea către gustul gloriei în Ibiza cu un nou episod al competiției globale în care România a înregistrat o premieră: 2 concurenți ajunși în marea finală!

sevenego

Nicoleta aka Sevenego a fost aleasă de juriu să ne reprezinte la #burnResidency, devenind astfel un simbol aspirațional pentru mulți bedroom DJs: la nici 1 an după ce a pus prima dată mâna pe fader-ele mixerului a ajuns în Ibiza să mixeze alături de nume grele ale industriei.

Profităm de acest moment pentru a simți puțin vibe-ul de Ibiza printr-un mix exclusiv semnat Sevenego și un mini interviu ce rezumă perfect experiența ei pe White Isle ;)


Primul encounter cu Ibiza în 3 cuvinte
Hot, memorabil, party non-stop

Party-ul / DJ-ul care ți-a transmis cel mai bine vibe-ul de Ibiza
Carl Cox – Music Is Revolution – Space Ibiza – Opening Party

De ce anume mai ai nevoie pentru a obține o rezidență de DJ în Ibiza?
Cred că să fii la timpul potrivit în locul potrivit e esențial. Pe lângă asta mai e nevoie de noroc, skills și conturarea unui stil propriu care să te distingă de ceilalți.

Ce te-a dezamăgit în experiența Ibiza?
Cel mai mare regret este probabil faptul că nu am mai rămas în Ibiza pentru a avea ocazia să pun muzică în fața lui Carl Cox, cred că asta mi-am dorit cel mai mult.

Care este cel mai important lucru cu care ai rămas după tot ce a însemnat burn Residency
Prieteni și knowledge.


Sevenego deschide PLUM Festival, 25-26.09.2015, fabrica Pionierul. Headliners: DJ Fresh, Digitalizm, Miss Kittin

Fueled by burn

C17CC39D-7E47-4BDC-A119-036D6B2FB417