Calmă și discretă, prezența Marei Konci nu trădează cu nimic personalitatea energetică din spatele pupitrului atunci când flow-ul muzical dus la perfecțiune ia locul cuvintelor. Probabil este una dintre calitățile care au propulsat-o ca reprezentant al României în finala BURN Residency, competiția anuală în care mii de DJs se aruncă în cursa pentru un boost de 100.000 euro în cariera de DJ și o rezidență în Ibiza. Așa că am stat de vorbă cu Mara pentru a afla de ce a ales o carieră de DJing, care este zona muzicală de confort și cum va aborda următoarele etape BURN Residency!
BONUS: Mara ne-a făcut cadou exclusiv: un mix excelent, plecând dintr-o zonă mai deep și atingând subtil și teritorii techno sau progressive. Enjoy!Care este drive-ul principal pentru care pui muzica?
Din foarte multa pasiune pentru muzica si din nevoia de exprimare artistica.


Iti mai amintesti prima ta experienta ca DJ?
Bineinteles ca mi-o amintesc. A fost una foarte interesanta avand in vedere ca trebuia sa fac warm-up pentru DJ Snoopy din Ungaria.  Un dj foarte bun, mai ales tehnic vorbind, si care folosea doar vinyl.  La acea vreme dj-ii puneau only vinyl si eu m-am pregatit ca atare. Surpriza a fost atunci cand am aflat ca avem pupitrul dotat cu un turntable direct-drive si unul belt-drive, astfel a trebuit sa depun un efort mult mai mare pe parcursul a celor doua ore de warm-up. Can you imagine?


Cel mai greu moment din BURN Residency pana acum pentru tine.
Inca nu am dat de momentul greu pana acum. Abia de aici incolo urmeaza greul.


Cu ce planuri abordezi urmatoarea etapa BURN Residency?
Planul principal este sa ma calific. Si voi face tot ce este posibil sa se intample acest lucru.
Daca ai fi nevoita sa constriesti un set cu piese de la doar 3 labels, ce ai alege?
Poker Flat Records, Connaisseur Recordings, Mobilee Records.


Cu care dintre mentorii BURN Residency ti-ar placea un back 2 back undeva in Ibiza?
Vreau sa fac back 2 back cu toti. Am voie? :-P


Care crezi ca este principalul tau avantaj in fata celorlalti concurenti?
Vreau sa cred ca experienta pe care am capatat-o ma va ajuta.