Cam tot ce iese cu celebrul logo în formă de măr mușcat devine instant object of desire. Evident că ultimul produs nu putea face excepție, mai ales când vine vorba despre un gadget nemaivăzut până acum: Apple Watch

apple-watch-selling-points

Instrumentul ăsta face o tonă de lucruri și vine într-o mulțime de culori și materiale, inclusiv un model de 10.000 USD, din aur masiv!

Dar oare se potrivește minunăția asta hi tech pe profilul clubber-ului mioritic? Vă dăm 4 motive mari și late pentru a achiziționa un Apple Watch!

1. Un aparat perfect de măsurat dans-balansul caracteristic românilor. Sau cu alte cuvinte bălăngănitul de pe un picior pe altul, tipic dancefloor-urilor românești, poate fi măsurat cu precizie cu ajutorul Apple Watch. Să mai spună cineva că cele 28 de ore petrecute dansând în întunericul vreunui subsol din București nu înseamnă activitate fizică!

apple-watch-health-fitness-01

2. Monitorizare constantă! Apple Watch știe să trimită ritmul tău cardiac unei alte persoane. Să știe lumea că mai trăiești. Sau că nu ți-a luat-o razna pulsul. Iar!

screen shot 2015-03-09 at 3.20.39 pm.png

3. Track ID discret. Nu mai este nevoie să stai cu telefonul în sus în speranța că poate prinzi cu Shazam-ul ce piesă se aude. Cu un gest subtil verifici încheietura și cu ocazia asta impresionezi și pe fata de lângă tine. Bling – bling, Yo!

screen shot 2014-11-19 at 2.02.18 pm.png

4. Nu mai ratezi niciun apel sau mesaj! De câte ori ai ratat apeluri sau mesaje importante, fiind în mijlocul acțiunii on the dancefloor? Acum nu mai ai nicio scuză, Apple Watch vibrând subtil de fiecare dată când ești apelat într-o formă sau alta

Te-am convins? Atunci vezi mai multe detalii pe apple.com și pune bani deoparte (minimum 350 USD, maximum 12.000 USD) pentru mijlocul lui aprilie, când va fi lansat oficial!

Stream-ul nostru pur electronic 24/7 sub numele Radio 4pe4 va fi cu siguranță compatibil cu Apple Watch! N-ai ascultat încă?